onsdag 29 juli 2009

"Festen då jag och Kim skulle mötas igen"

Träffade Kim. Hon är så het så det vibrerar i mig, blir knäsvag liksom bokstavligen. Vi möttes på den där festen som jag hade planerat, som jag hade planerat alltså, hon hade inte planerat det, inte ens reflekterat över det, inte ens reflekterat över mig överhuvudtaget, inte ägnat mig minsta tanke INTE SOM JAG.

När jag hälsade kände hon inte igen mig. (Say no more.) Efter presentation kom hon ihåg men vafan liksom, jag dog lite.

Fast lite ryckte jag på axlarna för jag hade inte tänkt ligga med henne igen, har blivit kär på riktigt i Emelie och det verkar som om vi håller på att blir serious. (Ja, man kan vara kär i någon och samtidigt bli knäsvag av nån annan. Man kan. Jag kan iallafall.)

PS. Ok bloggen nu kommer en hemlis, säg inte till nån. Men kvällen förlöpte som kvällar gör och det slutade med att jag drog hem med en annan babe trots mina goda intentioner. JAG ÄR INGEN OTROGEN TYP för vi är faktiskt inte ihop än, jag och Em. Inget allvarligt, inga hjärtan krossade, det var bara rent kroppsligt och jag fortsätter i Emelievägen.

måndag 6 juli 2009

Oh mama

Det hände! Mitt älskade lilla kön har äntligen fått ligga med den skönaste människan gud skapat.

Em Em Emelie
i mig
överallt

Shit det är inte sant. Jag är fullkomlig nu. Hon är. Jag är.

Jag får inte tvivla på det här nu, det var äkta. Det var äkta i hennes ögon, i hennes händer, vi var.

Trallallalalla

lördag 4 juli 2009

Skjut mig

Varför är hon så jävla söt? Fan fan fan. Jag tror inte hon är intresserad. Nu står jag här med skägget i brevlådan och blossande kinder, brännande hjärta.

Och hur fan kunde jag tro att det var hon som skulle förälska sig i mig och jag som skulle hålla mig cool? Hur kunde jag tro att jag skulle såra henne? Känner inte mig själv. Trodde att jag kunde bli en player men det är ju bara skrattretande.

För jävla djupt ner i känslosmeten precis som vanligt. Lägg inte energi på att bli förvånad, allt är precis som det brukar.

torsdag 2 juli 2009

Vad.i.helvete

Hemma efter en utekväll på gayklubb. Hade bestämt mig för att inte nämna Emelies namn under hela kvällen, njuta av singellivet och dra hem en brud att dela sänghalm med. Vill inte tänka på Em! Vill inte vill inte! Gör ändå.

Hånglade upp en tjej tillslut iallafall som var kåt och verkade vilja dela alla möjliga kroppsvätskor med mig, kände att vafan det här kommer bli som våldtäkt (gentemot mig själv alltså, mot mina känslor) jag var inte alls sugen på henne men fortsatte ändå. Sen sket det sig för hon skulle tydligen jobba halv åtta imorrn och så (men vi bytte nummer) (NOT gonna call...), vet inte om det verkligen "sket sig" eller om jag hade en lycklig stjärna med mig så att jag slapp, men nu sitter jag här hemma och fortsätter obsessa över Em som om inga andra brudar existerade i denna världen.

Vill inte tänka på henne! Jag vill bara vara fri och glad och kåt på alla möjliga söta fruntimmer, inte hålla på att tänka på vad hon gör och vad hon vill och hur många barn jag kommer föda åt henne och vad de ska heta. Ju mer jag obsessar över henne, desto mer blir jag dessutom skeptisk mot mina känslor. Det kanske är så som flera vänner påpekat att jag är galen för att jag inte har fått henne men blir avtänd så fort jag får. Vet inte vad jag ska göra med den här hettan inuti, jag brinner, jag vill va där du äääär!